Bedankt!

Iedereen die wel op de Vrijzinnige Partij gestemd heeft, dank ik voor het vertrouwen. De uitslag is voor de Vrijzinnige Partij teleurstellend. De vraag is nu niet of we verder gaan maar hoe onze politieke inzet voort te zetten.

Norbert Klein

Facebooktwitterby feather

5 thoughts on “Bedankt!

 1. Heel erg jammer. Ik denk dat de nederlandese bevolking/ wereld nog niet toe is aan vrij-zinnigheid, en echte vrijheid, bv dmv een basisinkomen. Hartelijk dank voor het vele werk.

 2. ik heb vooral veel verwachtingen van het verlagen van de grondtoon naar 432 herz, heel byzonder dat daar aandacht voor is.

 3. We hebben het geprobeerd…
  Ik heb lang getwijfeld tussen lijst 18 en 27
  Misschien is een samenvoeging een optie?

 4. Wat mij opviel is dat veel mensen de standpunten van de vrijzinnige partij niet kennen. Helaas leest niet iedereen zich in voordat hij stemt.
  Het is jammer, maar ik heb er vertrouwen in.
  Campagne voeren voor de volgende verkiezingen, begint nu.
  Niet door er veel geld in te stoppen, maar via social media of de democratische scholen in Nederland of door alle initiatieven die eigen verantwoordelijkheid een groot goed vinden te benaderen en slechts één, voor hun belangrijk standpunt, te belichten om zo de belangstelling voor de andere standpunten te wekken. Dit even als idee.
  Mijn stem hebben jullie gehad.
  En ik hoop dat jullie blijven bestaan, mijn steun hebben jullie.

Comments are closed.